Kategoriler
Tatil Sulama Seti

Tatil Sulama Seti

28.01.2019
Tatil sulama seti Claber'in ödüllü Oasis Otomatik Damla Sulama Sistemi, tatil için, tatildeyken veya sadece kısa bir süre içinde olduğunuzda bitkilerinizi sulamak için mükemmel bir çözümdür.

Claber 8053 Oasis 4 Programlı / 20 Bitki Bahçesi Otomatik Damla Sulama Sistemi

 
Claber'in ödüllü Oasis Otomatik Damla Sulama Sistemi, tatil için, tatildeyken veya sadece kısa bir süre içinde olduğunuzda bitkilerinizi sulamak için mükemmel bir çözümdür. İç mekan kullanımı için ideal olan Oasis, 40 güne kadar 20 tesise tutarlı, mükemmel kalibre edilmiş bir su miktarı sağlar. Ve musluklardan ve elektrik prizlerinden tamamen bağımsız çalıştığı için, siz uzaktayken sızıntı veya elektrik sorunları hakkında endişelenmenize gerek kalmayacaktır.
 
Ödüllü Sistem Paradan, Zamandan ve Endişeden Tasarruf Sağlıyor
 
Oasis Otomatik Damla Sulama Sistemi, 2007 Ulusal Donanım Şovunda en iyi dereceleri aldı ve Donanım Perakendeciliği dergisi tarafından yılın Ürünü olarak kabul edildi. 
Sistemin su dağıtım tankı, sızdıran musluk sorununu önleyerek suyun korunmasına ve nem hasarının önlenmesine yardımcı olur. Oasis, sistemi bir yıla kadar çalıştırmak için yeterli gücü sağlayan tek bir 9V pil ile çalıştığından, elektrik faturalarında tasarruf etmenize yardımcı olur.
Claber Oasis Otomatik Damla Sulama Sisteminin kutusundan çıkarılması çıkarılması kolaydır - kurulum sadece birkaç dakika sürer. Ve tek bir kontrol setine sahip olan sezgisel tasarımı ile Oasis kullanımı çok kolay. Üniteyi en yüksek tencerenizden en az 60-70 cm yükseklikte sağlam bir yüzeye yerleştirin, 9V'luk bir pil takın , sistemin dağıtım hortumunu ve damlatıcılarını takın, depoyu suyla doldurun ve programınızı seçin. İşte bu kadar kolay! 
Ek bir ikramiye, Oasis çalışırken veya bir pil zayıf olduğunda bir LED sinyal verir, bu nedenle tesisler için ihtiyaç duydukları su olmadan endişelenmenize gerek kalmaz. Bir 9V pil sisteminizi bir yıl boyunca çalıştıracak. 

Elektronik Zamanlayıcı ve Dört Farklı Sulama Programına Sahip Büyük Tank
Dağıtım tankı 25 lt kapasiteye sahiptir ve dört uygun sulama programı sunar: 10, 20, 30 ve 40 gün. Her program 20 tesise mükemmel kalibre edilmiş bir miktarda su vermek üzere tasarlanmıştır, böylece fazla veya az sulama konusunda endişelenmeyi bırakabilirsiniz. Dahili elektronik zamanlayıcılı ve su tasarruflu iki stabil selenoid valf ile, bu benzersiz sulama sistemi her kullanımda suyun verimli bir şekilde verilmesini sağlar.
Oasis, özel gereksinimlerinize göre suyu tam olarak ölçer. Her program günde iki kez sulanır ve su miktarı tesislerinize eşit olarak dağıtılır. 10 günlük program, damlatıcı başına günde 1.25 lt su sunar; 20 günlük program, günde damlatıcı başına 0.6 lt su sunar; 30 günlük program her gün damlatıcı başına 0.5 lt su sunar; 40 günlük program her gün damlatıcı başına 0.3 lt su sunar. Genel olarak konuşursak, küçük ve orta boylu bitkiler için bir damlatıcı yeterlidir; daha büyük tesisler için iki damlatıcı tavsiye edilir. 

Kolay Temizlik ve Saklama
Oasis'in temizlenmesi sadece birkaç dakika sürer: tüm parçaları nemli bir bezle silin ve kurumaya bırakın. Dahili su filtresi ayrıca kireç skalasını gidermek için su ve damıtılmış sirke karışımıyla da arıtılabilir.
Oasis Kendinden Sulama Sistemi'nin küçük profili, bir dolapta veya kabinde kolay saklama imkanı sağlar. Üniteyi depolamaya hazırlamak basittir: sadece aküyü çıkarın, suyu depodan ve hortumdan boşaltın, temizleyin, kurulayın ve saklayın. 
Oasis Otomatik Damla Sulama Sisteminin çekici, modern tarzı her dekora iyi uyum sağlar ve yumuşak kauçuk ayakları her yüzeyde güvenli kalmasını sağlar ve çizilmeyi önler. Uzun ömürlü kullanım sağlamak için Oasis, yüksek kaliteli malzemeler ve yapıya sahiptir ve 2 yıl garantilidir. 

Kutu
Dağıtım sisteminde neler var , 20 damlatıcı, 10 mt devre borusu ve 20 sabitleme kazıgı

claber 8053 ile ilgili görsel sonucu