Kategoriler
Husqvarna Motorlu Testereler

Husqvarna Motorlu Testereler

18.11.2018
Her türlü ihtiyacınızı karşılayan güç, performans ve tasarım...X-TORQ® özelliği sayesinde motorlu testerelerimiz düşük yakıt tüketimi sağlar ve egzoz emisyon seviyelerini düşürür.

Ürün yelpazemizde kesme, budama ve odun kesmeye yönelik ağır iş makinelerinden özel kullanım için küçük testerelere kadar birçok seçenek bulunur. Husqvarna Motorlu Testere, ormanda çalışırken karşılaştığınız tüm zorluklarda güvenilir yardımcınız olacaktır.

Çevreye daha az etki

Bir numaralı önceliğimiz ve ortak noktamız her zaman doğayı korumaktır. Birlikte çalışarak çevremize en az olumsuz etkile bulunma gücüne sahip olabiliriz. Tüm Husqvarna Motorlu Testereleri'nde, daha az yakıt tüketimi sağlayan ve egzoz emisyon düzeylerini, dünyanın en sıkı emisyon düzenlemelerine uygun şekilde azaltan benzersiz X-TORQ® motor bulunur.

Esnek ve güvenli kullanım

Güvenli ve sağlıklı çalışmanın orman görevlerinde çok önemli olduğunun farkındayız. Husqvarna Motorlu Testereniz, kendinden emin bir şekilde güvenli ve esnek çalışmanıza olanak sağlar.

Birleşik jikle/durdurma kontrolü, motorlu testerenizin çalıştırılmasını kolaylaştırır ve motorun boğulmasını önler. Santrifüjlü hava temizleme sistemi, aşınmanın en düşük düzeyde gerçekleşmesini ve filtre temizlik aralıklarının uzamasını sağlar. SmartStart® özelliği, çalıştırma ipindeki direncin %40'a kadar azaltılmasını sağlar. Bu özellik, makinenizi minimum çabayla hızlı bir şekilde çalıştırabilmenizi mümkün kılar.

Sessiz ve kablosuz çalışma

Yakıt olmadan çalıştırmak mümkündür. Husqvarna'nın pille çalışan motorlu testereleri son derece verimlidir ve güçlü bir 36 V Lityum akü paketiyle sağlanır. Benzinli makinelerimizle benzer bir performans sağlayan, özel olarak geliştirilmiş fırçasız bir motorla birleştirilmiştir. Bu tasarım çok sessiz, verimli ve hafif bir motorlu testere ortaya çıkarır.

TrioBrake™

TrioBrake(tm), zincir freninin ataletle serbest bırakma mekanizması ile otomatik olarak ya da sol ya da sağ elinizle mekanik olarak devreye alınmasına olanak verir.
 
AutoTune
AutoTune otomatik motor ayarıyla optimum motor performansı sağlar. Karbüratör ayarıyla zaman harcanmaz. Farklı yakıt, yükseklik, nem ve sıcaklık değerlerine bağlı olarak otomatik dengeleme yapar.

Çalıştırması kolay

Birleştirilmiş Start/Stop düğmesi, Smart Start® ve yakıt pompası ürünün kolay başlatılmasını sağlar.