Kategoriler
ECHO İle Çalışmaya Geri Dön!

ECHO İle Çalışmaya Geri Dön!

13.07.2021
Dünya devi ECHO yüksek kalite ve performans maksimum üretkenliği garanti eder. Birçok zor işlerin üstesinden gelmek için profesyonellerin aradıkları sınıfının en iyisi ürünleri sunar.
ECHO'nun Garantisi Her Satın Alma İşlemine Dahildir .Güçlü Ürünler Güçlü Bir
Garantiyi Hak Eder.
ECHO'nun ürünleri güçlü, kullanımı kolay ve zamana dayanacak şekilde üretilmiştir. İster ev sahibi, isterse peyzaj mimarı, çim bakımı uzmanı, bahçe görevlisi veya ağaç uzmanı olun, ürünlerimizi satın aldığınızda sektör lideri garantimizi alırsınız.

Virüs karantinası kısıtlamaları kademeli olarak kaldırıldığından ve arazi bakımı, çevre düzenlemesi ve bitki bakımları için tekrar çalışmaya başladığından, kullandığınız araçları gözden geçirmenin tam zamanı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde hava kirliliği önemli ölçüde azaldı ve bunun nedeni sadece yollarda daha az araç olması değil. Her tür içten yanmalı motor, iki zamanlı elektrikli aletler de dahil olmak üzere kirliliğe katkıda bulunur. Bu yıl tanıtılan bir dizi ECHO dış mekan aletleri, hem profesyonel hem de ev içi ormancılıktan zemin bakımı ve bahçeciliğe kadar her türlü çalışma için düşük ve sıfır kirlilik çözümlerine geçişi yansıtıyor.

Yılın başlarında , güç ve performans açısından endüstri lideri olmayı hedefleyen ECHO X Serisi 'Sınıfının En İyisi' ürünlerindeki en son motorlu testere olan CS-620SX'in piyasaya sürüldüğü görüldü . CS-620SX, Japonya'da tasarlanmış ve üretilmiş yeni 59.8cc düşük emisyonlu, profesyonel düzeyde 2 zamanlı ECHO motora sahiptir. Testere, ticari operatörün çalışmaları boyunca güç sağlamasına yardımcı olacak gelişmiş özelliklerle donatılmıştır. Ağır hizmet tipi bir testere için, yalnızca 6,3 kg (kuru ağırlık) ile şaşırtıcı derecede hafiftir, ancak bu, birçok yüksek kapasiteli makineninkini aşan kesme performansından hiçbir şey eksiltmez.

ECHO ayrıca Dünyanın ilk en hafif motorlu testeresini piyasaya sürdü, CS-2511 , daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli çalıştırma sağlayan patentli Auto Choke özelliğine sahip çok yönlü tek elle kullanılan testere. Tek gereken, motor sıcaklığından bağımsız olarak tek bir çekiştir ve motorlu testere, motoru boğma riski olmadan hemen çalışmasıdır.

Düşük emisyonları başka bir seviyeye taşımak, ECHO serisi  profesyonel çift taraflı çit düzelticidir: HCR-165 , ve HCR-185 . Her biri en yeni ECHO düşük emisyonlu motora, daha iyi dengeye ve daha hafif ağırlığa sahip geliştirilmiş ergonomiye sahiptir ve küçük ila orta ölçekli ev içi ve profesyonel işlerin üstesinden gelmek için idealdir.

Ağaç bakımı uzmanları ve bahçe işleriyle uğraşanlar için PPT 2620 ES Power Pruners, ulaşılması zor uygulamalarda hızlı, kolay ve güvenli ağaç budaması için ekstra uzun erişim sağlar. Sabit uzunlukta veya teleskopik konfigürasyonlarda mevcut olan bir Power Pruner, ayağınızı yerde tutarken güvenli budamaya olanak tanıyan modele bağlı olarak (isteğe bağlı 4 'uzatma ile 16' dan fazla) 12 'den fazla erişim sağlayabilir. Hafif tasarımı ve konforlu kontrolleri maksimum operatör konforu sağlar. Yeni, ağır hizmet tipi şanzımanda çift contalı rulmanlar, spiral kesim çelik dişliler ve maksimum yağlama, dayanıklılık ve kesme performansı için manuel gres portu bulunur. Ayarlanabilir yağlayıcı, sıra dışı zincir yağlaması için her seferinde doğru miktarda yağ sağlar. Zincir germe sistemi kesme performansını iyileştirir ve çubuk ve zincir ömrünü uzatır. ECHO Power Pruners, ticari düzeyde performans ve optimum ağaç bakımı çok yönlülüğü sunar.

ECHO'nun ürünleri güçlü,kullanımı kolay ve yıllarca kullanıma meydan okuyacak kalitede üretilmektedir.İster ev sahibi,ister peyzaj uzmanı,ister bahçıvan,ister ormancılıkta uzaman olun ECHO ürünleri satın aldığınızda sektördeki en iyi garantilerden birine sahip olursunuz.

Sonuç olarak, ECHO'dan çok sayıda yenilik var ve bunların çoğu, çok rekabetçi fiyatlarla, bu nedenle sizi yeni çevre dostu alternatiflerle çalışmaya geri döndürmek için iyi bir göz atmaya değer.  Daha fazla bilgi için www.irhaltarim.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0232-7432273 numaralı telefonu arayabilirsiniz.