Kategoriler
Benzinli Çim Biçme Makinaları Avantajları

Benzinli Çim Biçme Makinaları Avantajları

18.11.2018
Avantajları
Benzinli çim biçme makinelerinin avantajları Benzinli çim biçme makineleri, büyük çimler veya zor arazilerin kolayca biçilmesini sağlar. Benzinli biçme makineleri, 3.000 metrekareye kadar bahçe boyutları için tasarlanmıştır. Benzinli motorlu çim biçme makinelerimizin bazıları, tekerlek tahrikleri sayesinde kas gücü gerektirmez.

Avantajları

Benzinli çim biçme makinelerinin avantajları Benzinli çim biçme makineleri, büyük çimler veya zor arazilerin kolayca biçilmesini sağlar.Benzinli biçme makineleri, 3.000 metrekareye kadar bahçe boyutları için tasarlanmıştır. Benzinli motorlu çim biçme makinelerimizin bazıları, tekerlek tahrikleri sayesinde kas gücü gerektirmez.


Benzinli çim biçme makineleri sınırsızdır. 

Benzinli çim biçme makineleri, özellikle büyük bahçelerde maksimum kullanılabilirlik sağlarken, elektrikli makineler hızlıca sınırlarına ulaşır veya bir kablo ile sınırlandırılır.

  •  Uzun çim - sorun değil
    Bazı çim biçme makineleri daha uzun çim büyümesi ile ilgili problemlere sahiptir. Güçlü motorlar ve aerodinamik güverte şekilleri sayesinde, hemen hemen her koşulda üstün toplama kabiliyetleri ile tanınan benzinli çim biçme makineleri için bu sınır önemli ölçüde daha yüksektir.
  •  Büyük çim sepetleri
    Uzun biçme süreleri için, büyük, kolay doldurulabilen çim toplayıcılar maksimum çim biçme süresini ve minimum çim boşaltma süresini garanti eder. Tüm toplayıcılar tıkanıklıkları önlemek için tam bir göstergeye sahiptir
  • Satınalma Önerisi

    Bir çim makinesi ürünü satın alma hakkında başka sorularınız varsa, 0232 7432243 numaralı telefondan 08.00-17.30 saatleri arasında pazartesiden cumaya müşteri hizmetleri ekibimizi arayabilirsiniz. Lütfen bu saatler dışında e-posta ile bize ulaşın ve bir sonraki iş günü ile irtibata geçelim

    Sipariş vermek için lütfen tıklayınız..