Kategoriler
Ağaçtan Bardaklara: Taze Elma Suyu

Ağaçtan Bardaklara: Taze Elma Suyu

16.05.2020
Fenglin,Meyvelerin işlenmesini her zamankinden daha kolay hale getirmek için çeşitli meyve hasat ve elma presleme ekipmanları sunar. Fenglin presleme ve opsiyonel öğütücü makinemize göz atın . Meyve suyunu daha küçük bir ölçekte yapmak istiyorsanız, Masaüstü baskı makinesi doğru seçim olabilir.

HERKES İÇIN DOĞAL ELMA SUYU

Maksimizer Meyve Presi

Arka bahçenizde bir meyve bahçesi olmadan kendi lezzetli elma suyunuzu yapmak mümkün mü? Mahallenize bir göz atabilirsiniz… her yıl yüz milyonlarca elma hasat edilmez ve birçoğu toplamak için ücretsizdir!

Fenglin,Meyvelerin işlenmesini her zamankinden daha kolay hale getirmek için çeşitli meyve hasat ve elma presleme ekipmanları sunar. Fenglin presleme  ve opsiyonel öğütücü makinemize göz atın . Meyve suyunu daha küçük bir ölçekte yapmak istiyorsanız,  Masaüstü baskı makinesi  doğru seçim olabilir. 

Yerden Elma Toplama: Yere Düşmüş olgun Elmaları toplamak için Gardena yerden meyve toplayıcı mükemmel iş görebilir.

GARDENA 3108-20 Meyve Toplayıcı: Amazon.com.trThe GARDENA Fruit Collector - YouTube

 

YÜKSEK MEYVE SUYU VERİMİ ELDE ETME

Bir proje üzerinde çalışırken, çabanızı en üst düzeye çıkarmak ve mümkün olan en iyi sonuçları üretmek istediğiniz değil mi? Elmalarınızdan en fazla suyu almanın kesin bir yolu, preslemeden önce elmalarınızı öğütmektir. Bu, meyve suyu verimini küçük parçacıklarla artırır! Aşağıdaki görüntünün sol tarafındaki sürahi, tüm preslenmiş elmalardan on kilo suyu içerirken, sağdaki sürahi suyu, aynı elma türünden on kilodan preslediğimiz şeydir, ancak bu sefer önce öğütülmüşlerdi.  Bu karşılaştırma testi için manuel masaüstü preslemeyi kullandık.