Ürün Adı
|
Kullanım Dönemi
|
Sulama Suyu İle Kullanım Dozu
|
Yapraktan Kullanım Dozu 100 L Suda
|
Açık Tarla Sebzeleri Domates, biber, patlıcan, hıyar, fasulye, kavun vb.
|
Şaşırtmadan itibaren, gelişme dönemi boyunca 10 gün ara ile
|
2 – 2,5 L / da
|
125 – 175 cc
|
Sera ve örtü altı sebzeleri
|
Şaşırtmadan itibaren, gelişme dönemi boyunca 10 gün ara ile
|
2 – 2,5 L / da
|
125 – 175 cc
|
Meyve ağaçları
|
Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile
|
2 – 2,5 L / da
|
150 – 200 cc
|
Bağlar
|
Aktif gelişme döneminde
|
2 – 3 L / da
|
150 – 200 cc
|
Zeytin, Antep fıstığı
|
Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası
|
2 – 3 L / da
|
150 – 250 cc
|
Narenciye
|
Baharda sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama
|
2 – 3 L / da
|
150 – 200 cc
|
Fındık
|
Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama
|
100 cc / ocak
|
125 – 175 cc
|
Çilek
|
Şaşırtmadan itibaren vegetatif gelişme döne- mi boyunca 2-3 uygulama
|
2 – 3 L / da
|
150 – 175 cc
|
Şekerpancarı, patates, havuç
|
Vegetatif gelişme dönemi boyunca
|
2 – 2,5 L / da
|
150 – 200 cc
|
Buğday, arpa, çeltik, ayçiçeği, mısır, soya fasulyesi
|
Aktif gelişme dönemi boyunca
|
2 – 3 L / da
|
150 – 200 cc
|
Pamuk
|
Aktif gelişme dönemi boyunca
|
2 – 3 L / da
|
150 – 200 cc
|