ÜRÜN |
KULLANIM DÖNEMİ
|
DOZ
|
|
Sebzelerde (Domates, Biber, Hıyar, Patlı- can, Kavun, Kabak vs.
|
Şaşırtmadan sonra 2 - 3 hafta ara ile
|
Yapraktan; 200 cc / da Damlamadan; 2 - 4 L / da
|
|
Süs Bitkilerinde (Karanfil, Krizantem, Gerbera)
|
Şaşırtmadan sonra 2 -3 hafta ara ile
|
Damlamadan; 4 L / da
|
|
Tarla Bitkileri (Buğday, Pamuk, Soya, Yer Fıstığı, Ayçiçeği vb.)
|
Vegatatif dönem
|
Yapraktan; 200 cc / da
|
|
Zeytin
|
Tüm dönemler
|
Yapraktan; 200-400 cc / 100 L Su
|
|
Bağ
|
Bahar dönemi
|
Yapraktan; 200 - 400 cc / 100 L Su Damlamadan; 2 - 4 L / da
|
|
Çilek
|
Şaşırtmadan sonra 2 - 3 hafta ara ile
|
Damlamadan; 2 - 4 L / da
|
|
Muz
|
Gelişim dönemi
|
Damlamadan; 5 - 7 L / da
|
|
Narenciye ve Meyve Ağaçlar
|
Tomurcuk oluşumundan sonra
|
Yapraktan; 200 - 400 cc / 100 L Su Damlamadan; 5 - 7 L / da
|
|
Yumru Bitkiler
|
Vegatatif dönem
|
Yapraktan; 200 - 400 cc / 100 L Su Damlamadan; 2 - 4 L / da
|